Ν. Κασιμάτη για δασικό χάρτη Σαλαμίνας: Επείγον να δοθεί τρίμηνη παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων

Πρόσφατα Άρθρα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022, 19:44

Ν. Κασιμάτη για δασικό χάρτη Σαλαμίνας: Επείγον να δοθεί τρίμηνη παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων

Οι χιλιάδες ιδιοκτήτες της δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο για τις και τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης στην ανάρτηση των δασικών χαρτών, υποστηρίζει η Βουλευτής Β’ Πειραιά -ΠΣ Νίνα Κασιμάτη που έφερε σήμερα στη το ζήτημα καλώντας τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, να δώσει επειγόντως νέα και ρεαλιστική παράταση — τουλάχιστον 3 μηνών — στην ασφυκτική προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων έναντι των δασικών χαρτών, που λήγει στις 31 Μαΐου 2022.

Η Νίνα Κασιμάτη κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά βάσει της σχετικής επιστολής του προέδρου Πανσαλαμινίου Συλλόγου «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» προς τον αρμόδιο Υπουργό και τονίζει πως, ειδικά για το μέγεθος του δασικού προβλήματος της και δεδομένων των καθυστερήσεων στην ανάρτηση των ψηφιακών αρχείων δασικών χαρτών στον ιστότοπο της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., η παράταση καθίσταται αυτονόητη και επιβεβλημένη.

Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα, κι ενώ η προθεσμία λήγει στις 31-05-2022, ούτε το 10% των ιδιοκτησιών που εμφαίνονται στους δασικούς χάρτες δεν έχουν ενημερωθεί, καθώς οι δεν έχουν προλάβει να προβούν στην υποβολή αντιρρήσεων. Χιλιάδες ιδιοκτησίες κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν δασική έκταση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022, 19:44

Πηγή: Ν. Κασιμάτη για δασικό χάρτη Σαλαμίνας: Επείγον να δοθεί τρίμηνη παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ