ΝΔ για παρακολούθηση Πιτσιόρλα: Οχι απλά οσμή σκανδάλου, αλλά βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να διαβάσετε

Βουλευτές της ΝΔ κάνουν λόγο για βόμβα μεγατόνων μετά την παραδοχή του Γιάννη Ρουμπάτη στην εξεταστική ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Στέργιο Πιτσιόρλα όταν ήταν πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως ανέφεραν, φαντάζει αδιανόητο, ο του να διαπραγματεύεται την πώληση τριών ελληνικών νησιών έκτασης 15.000 στρεμμάτων σε εταιρεία αλλοδαπών συμφερόντων που ο ίδιος φέρεται να ήταν διαχειριστής και να μην «ιδρώνει» το αυτί του Αλέξη Τσίπρα, μόλις του γνωστοποιείται το σκάνδαλο. «Δεν πρόκειται απλά για οσμή σκανδάλου, αλλά για βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζουν με νόημα.

Βόμβα Ρουμπάτη για την παρακολούθηση Πιτσιορλα

Νωρίτερα ο πρώην της ΕΥΠ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει στην παραδοχή πως παρακολουθούσε τον τότε πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα, επειδή όπως είπε, διαπραγματευόταν την πώληση ελληνικών νησιών σε ξένα συμφέροντα συνδεδεμένα με τις της Συρίας και της οικογένειας Άσαντ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρουμπάτης, αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Αλέξη μιλώντας του για τεχνοκράτη, ο οποίος του ζήτησε να συνεχίσει την παρακολούθηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΥΠ τελικά αναγκάστηκε να σταματήσει την παρακολούθηση, μόλις ο Στέργιος Πιτσιόρλας προήχθη σε υφυπουργός.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέργιος Πιτσιόρλας διατέλεσε πρόεδρος του από τον Μάρτιο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016 οπότε και ορίστηκε υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπου παρέμεινε έως τον Αύγουστο του 2018. Όπως αναφέρουν εξακολουθούσε να διατηρεί την απόλυτη εμπιστοσύνη του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα τον αναβάθμισε δίνοντάς του τη του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή: ΝΔ για παρακολούθηση Πιτσιόρλα: Οχι απλά οσμή σκανδάλου, αλλά βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα