Μ. Κριθαρίδης: Κοροϊδεύει την κοινωνία ο πρωθυπουργός όταν λέει πως δεν θα δείξει ανοχή στην αισχροκέρδεια την οποία καθημερινά επιδοτεί

Πρόσφατα Άρθρα

 «Ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στο προσυνέδριο της στο Ηράκλειο ανέφερε πως η κυβέρνηση “θα δείξει μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την για να αισχροκερδήσει”. Είναι σαφές πως ο κ. κοροϊδεύει την κοινωνία όταν λέει πως η του δεν θα δείξει καμία ανοχή στην αισχροκέρδεια την οποία η ίδια όμως καθημερινά επιδοτεί» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

   Σημειώνει πως αν πραγματικά ήταν αποφασισμένη η να δείξει μηδενική ανοχή στην αισχροκέρδεια, θα είχε ήδη καταργήσει «το ψευτοχρηματιστήριο της ενέργειας που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζει σήμερα πιστά και με ζήλο η Α.Ε.» και «την οριακή τιμολόγηση της ενέργειας, ενώ θα λειτουργούσαν και οι φερόμενες ως “ανεξάρτητες”, και Επιτροπή Ανταγωνισμού».

   «Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έχει συμβεί, καθώς ο κ. επιλέγει συνειδητά, να στηρίζει καθημερινά όχι την κοινωνία, αλλά την αισχροκέρδεια των καρτέλ της παρασιτικής ολιγαρχίας» προσθέτει ο κ.Κριθαρίδης.

Πηγή: Μ. Κριθαρίδης: Κοροϊδεύει την κοινωνία ο πρωθυπουργός όταν λέει πως δεν θα δείξει ανοχή στην αισχροκέρδεια την οποία καθημερινά επιδοτεί

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ