Μιλάνο: Ενας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι σε mall – Τραυματίας και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Πάμπλο Μαρί

Αξίζει να διαβάσετε

Πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο έξω από το Μιλάνο, όταν ένας 46χρονος Ιταλός επιτέθηκε ξαφνικά με μαχαίρι σε ανθρώπους γύρω του. Αρκετοί είναι οι τραυματίες με τη La Republica να αναφέρει τουλάχιστον πέντε, ενώ ένας 30χρονος άνδρας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον ταμία του σούμπερ Carrefour στο εμπορικό κέντρο που δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί. Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: «Καλύτερα με Ντράγκι» λένε οι Ιταλοί στις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης της Μελόνι

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ και στη συνέχεια τραυμάτισε πελάτες που μάλλον τους επέλεξε τυχαία. Οι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου. Σε σχέση με τους τραυματίες η La Republica αναφέρει: Μεταξύ των τραυματιών ήταν τέσσερις άνδρες, τρεις από αυτούς νέοι – ηλικίας 28, 30 και 40 ετών – και ένας ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας 80 ετών, καθώς και δύο ηλικιωμένες γυναίκες, των οποίων τα τραύματα είναι πιο ελαφρά.

Ο Ισπανός της Monza Marì μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τις αισθήσεις του και τον επισκέφτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Monza, Adriano Galliani, και ο προπονητής, Raffaele Palladino.

pablo mari

Πηγή: Μιλάνο: Ενας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι σε mall – Τραυματίας και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Πάμπλο Μαρί

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα