Μητσοτάκης: Η ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας, κανένα σοβαρό έγκλημα δε θα μείνει στο σκοτάδι

Αξίζει να διαβάσετε

«Tα στατιστικά στοιχεία δείχνουν μείωση της μικρής και μεσαίας εγκληματικότητας»

«Είμαι σήμερα μαζί σας μία μέρα πριν τη γιορτή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας για να δω από κοντά το καίριο έργο το οποίο επιτελείτε γυναίκες και άνδρες της αλλά κυρίως για να σας συγχαρώ από καρδιάς για τον επαγγελματισμό σας και τη συμβολή σας στην ασφάλεια των πολιτών», τόνισε, ο πρωθυπουργός , μιλώντας στην εκδήλωση για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Η ασφάλεια όλων μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Να πολεμήσουμε το φόβο μέσα από μία αποτελεσματική πολιτική ασφάλειας», είπε ο πρωθυπουργός.

«Η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδες αγαθό του πολίτη γιατί συνδέεται άρρηκτα με τη σταθερότητα, με την κοινωνική ειρήνη, την ανάπτυξη, το στην προκοπή, συνιστά αναγκαία προϋπόθεση για την ανεμπόδιστη άσκηση κάθε ατομικού και κοινωνικού δικαιώματος. Την επιβάλλει όχι μόνο η οργάνωση μιας ευνομούμενης πολιτείας αλλά η ίδια η ταχύτητα με την οποία αλλάζει ο κόσμος μας καθώς και η διαφοροποίηση των απειλών κατά των κοινωνικών αγαθών της συλλογικής ευημερίας».

svg%3E

Πηγή: Μητσοτάκης: Η ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας, κανένα σοβαρό έγκλημα δε θα μείνει στο σκοτάδι

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα