Μεθυσμένος καλεσμένος έκανε “ροντέο” τον γάμο – Πέταξε την τούρτα στη νύφη και τελικά έφαγε ξύλο (video)

Αξίζει να διαβάσετε

video1

|

THESTIVAL TEAM

Ένα viral βίντεο στο TikTok δείχνει ένα μεθυσμένο καλεσμένο να προκαλεί ταραχή σε γάμο, αφού πάνω στη μέθη του επιχείρησε να «λούσει» με τούρτα τη νύφη.

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι μας έχουμε παρασυρθεί λίγο παραπάνω σε έναν γάμο και καταλήξαμε να διασκεδάζουμε έξαλλα, αλλά ένας καλεσμένος, που έγινε στο TikTok, παρατράβηξε τα πράγματα και κατέληξε να πληρώσει βαριά το τίμημα.

Ένα βίντεο που έχει πλέον πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν μεθυσμένο καλεσμένο σε γάμο να εμπλέκεται λίγο παραπάνω στην λαμπρή τελετή κοπής της γαμήλιας τούρτας, αφού αποφάσισε ανεξήγητα να αρπάξει στις χούφτες του τούρτα και προσπάθησε να την πετάξει πάνω στη νύφη.

He deserved a lot more than that pic..com/hpY4KsAHHv

— Lance🇱🇨 (@BornAKang) November 10, 2022

Ευτυχώς για εκείνη, αστόχησε στην πρώτη του προσπάθεια, αλλά δεν πτοήθηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να το ξανακάνει αλλά αστόχησε ξανά.

Χωρίς να συνειδητοποιήσει την αναστάτωση που είχε προκαλέσει, προσπάθησε στη συνέχεια να αγκαλιάσει τον γαμπρό, αλλά ούτε αυτό είχε καλή κατάληξη.

Ο γαμπρός φανερά εκνευρισμένος έδωσε στον καλεσμένο ένα δυναμικό σπρώξιμο ή μία μπουνιά στο πρόσωπο (σ.σ. δεν διακρίνεται στο βίντεο) με αποτέλεσμα ο μεθυσμένος καλεσμένος να πέσει στο πάτωμα μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια ο τολμηρός άνδρας, που δεν είχε ακόμα καταλάβει τι γίνεται, σηκώθηκε ξανά και προσπάθησε να αγκαλιάσει τον γαμπρό, αλλά ευτυχώς ένας πιο νηφάλιος καλεσμένος κατάφερε να επέμβει και να τον σύρει μακριά πριν προλάβει να γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

google news Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγή: Μεθυσμένος καλεσμένος έκανε “ροντέο” τον γάμο – Πέταξε την τούρτα στη νύφη και τελικά έφαγε ξύλο (video)

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα