Μαγνησία: Σε εξηγήσεις καλείται ιερέας για sms κατά του εμβολιασμού και θεωρίες συνωμοσίας

Πρόσφατα Άρθρα

των Καναλίων Μαγνησίας που απέστελνε σύμφωνα με καταγγελίες, στους πιστούς με άρθρα και ειδήσεις που είναι αντίθετα με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού καθώς και με θεωρίες συνωμοσίας, αναμένεται να κληθεί σε εξηγήσεις από τον Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Μάλιστα ο με αφορμή την περίπτωση του ιερέα, ετοιμάζεται να αποστείλει τη δεύτερη κατά σειρά εγκύκλιο σε όλους τους ιερείς της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση έγινε γνωστή από ανθρώπους του ποιμνίου του ιερέα, που ενοχλήθηκαν από την ενέργειά του αυτή, όταν μάλιστα ο ίδιος ο όπως επισημαίνουν, νόσησε, καθώς και η πολυμελής οικογένεια του. Παράλληλα σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη περιοχή του Δυτικού Πηλίου, έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι, τόσο ηλικιωμένων τροφίμων του Σουρλίγκειου Γηροκομείου (στη δικαιοσύνη η υπόθεση για ποινικές ευθύνες), όσο και πολιτών.

Ερωτηθείς ο Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, δήλωσε στην ότι «η υπόθεση αφορά τα Κανάλια, αλλά δεν είναι είναι για τα κανάλια» και ενημέρωσε ότι αφενός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο ιερέας, αφετέρου θα εκδώσει εντός ημέρας εγκύκλιο (2η κατά σειρά) για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Επίσης ειπώθηκε ότι ο στην ουσία υιοθετεί κείμενα και αναρτήσεις άλλων και ότι δεν πρόκειται για δική του αρθρογραφία. Ωστόσο, μια τέτοια δημιουργεί επιπλέον προβλήματα και δεν βοηθάει διόλου στην αυξημένη που καταγράφεται στην Μαγνησία, τουναντίον προκύπτουν ευθύνες για ανεύθυνες, το λιγότερο, αν όχι επικίνδυνες στάσεις που υιοθετούνται, όταν υιοθετούνται από λειτουργούς και της εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, από την πλευρά του είπε ότι δεν γνώριζε κάτι και δεν είχε πέσει στην αντίληψή του ή δεν του είχαν διαμαρτυρηθεί κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: Μαγνησία: Σε εξηγήσεις καλείται ιερέας για sms κατά του εμβολιασμού και θεωρίες συνωμοσίας

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ