Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Με είδε στο Ιράν χωρίς το μαντήλι και έπαθε σοκ»

Αξίζει να διαβάσετε

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε στο Ιράν όταν αναγκάστηκε να ζήσει εκεί για λίγο καιρό, για τις ανάγκες γυρισμάτων.

ΜΑΡΘΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΦΕΝΤΟΡΟΥΦ

«Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι όλοι πολύ ανοιχτοί, πολύ δοτικοί, ευγενείς. Έχουν πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την και έχουμε πάρα πολλά κοινά. Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Συμπεριφορές, λέξεις καθημερινές που δεν γνωρίζουμε ότι είναι Περσικές…. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που ακούμε και που συμβαίνουν.

Οι γυναίκες οι ίδιες είναι πολύ δυνατές, πολύ δυνατοί χαρακτήρες, τρομερά σπουδαγμένες και μορφωμένες. Μετράει ο λόγος τους στην οικογένεια τους και παίρνουν θέσεις στον περίγυρο όσο μπορούν. Αλλά και πάλι υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί» ανέφερε η ηθοποιός στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Στο Ιράν με είδε χωρίς το μαντήλι και έπαθε σοκ»

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων πήγα στην τουαλέτα και ήμουν στο νιπτήρα, έπλενα τα χέρια μου και είχα βγάλει για λίγο το μαντήλι μου. Ένα μικρό κοριτσάκι μπήκε στην τουαλέτα και έπαθε που με είδε χωρίς το μαντήλι! Άρχισε να μου μιλάει, αλλά ακόμα δεν είχα εξοικειωθεί με την γλώσσα και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά για να μου δείξει ότι πρέπει να βάλω το μαντήλι μου», πρόσθεσε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής του μέσου.

Πηγή: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Με είδε στο Ιράν χωρίς το μαντήλι και έπαθε σοκ»

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα