Μάνος Βακούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εκπληκτικός ηθοποιός»

Αξίζει να διαβάσετε

Ο Μάνος Βακούσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε τόσο στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και του Γιώργου Κιμούλη, όσο και στο προσωπικό του βίωμα από την παιδική του ηλικία. «Ο Πέτρος Φλιππίδης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εκπληκτικός ηθοποιός. Εχω στενοχωρηθεί γι’ αυτά τα οποία έχουν γίνει με αυτόν τον άνθρωπο. Αν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του στο θέατρο. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» είπε αρχικά ο ηθοποιός. Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο θέατρο, ανέφερε: «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία. Αυτό που κάνω εγώ σπίτι μου δεν το ξέρεις. Αν η Δικαιοσύνη αποφασίσει ότι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αθώος, γιατί να μην συνεργαστώ;».

Διαβάστε ακόμη: Σόφη Ζαννίνου: «Εχω δώσει εντολή στην κόρη μου όταν πεθάνω, να με θάψει με μπικίνι»

«Λέμε γι’ αυτόν που έχει εξουσία… Αυτός που πάει και είναι παθητικός και θέλει να διεκδικήσει μέσα από παραχωρήσεις κάτι, πρέπει να μάθει να μην παραχωρεί τίποτα» συμπλήρωσε ο Μάνος Βακούσης. Επιπλέον όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, σημείωσε: «Τι να πεις για έναν άνθρωπο που έχει 30 – 40 χρόνια στο θέατρο; Είναι θέμα ισορροπίας. Εγώ αυτό που έζησα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ότι είναι ένας λαμπρός ηθοποιός, έξυπνος, παράξενος, ευφυής, δαιμονικός, οπότε τι έκανε στα καμαρίνια… εγώ δεν είχα δει κάτι. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν κάνει παραχωρήσεις».

Τέλος ο Μάνος Βακούσης έκανε λόγο για το κακοποιητικό περιστατικό, το οποίο βίωσε σε ηλικία 10 ετών: «Αυτό πάει πέρασε. Δεν υπάρχει στη μνήμη μου. Το ξεπέρασα, το γιάτρεψα, γιατί είδα ότι έφταιγα κι εγώ. Όποιος είναι παθητικός, έχει προβλήματα. Είχα ένα χάος μέσα μου, αλλά με βοήθησαν οι άνθρωποι του οικογενειακού μου κύκλου».

Πηγή: Μάνος Βακούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εκπληκτικός ηθοποιός»

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα