Κυβερνητικές πηγές: Έγινε νόμιμη παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν ενημερώθηκε ποτέ το πρωθυπουργικό γραφείο από την ΕΥΠ

Πρόσφατα Άρθρα

                 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ήδη λόγω των αποκαλύψεων παραιτήθηκαν ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Δημητριάδης, αλλά και ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων.                 
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στο DNews, η παρακολούθηση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, έχει γίνει σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα, καθώς υπήρξε νόμιμη επισύνδεση (παρακολούθηση κατόπιν αδείας του αρμοδίου εισαγγελέως). Μάλιστα, όπως επεσήμαναν κυβερνητικές πηγές, η παρακολούθηση ΄έγινε το διάστημα που ο ήταν ευρωβουλευτής και είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ .

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί, προσωπικά από την ΕΥΠ, για όλα όσα έχουν διαπραχθεί κατά την παρακολούθηση του τηλεφώνου του, καθώς και για τους λόγους που αυτή έγινε.

Πάντως κυβερνητικές πηγές τονίζουν στο Dnews, ότι η ΕΥΠ ουδέποτε ενημέρωσε το πρωθυπουργικό γραφείο για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη, αλλά και ότι αν είχε γίνει αυτό θα είχε ζητηθεί να μην προχωρήσει αυτή η παρακολούθηση. 

Αναφορικά με την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι σε ένα περιβάλλον τοξικότητας, τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δυσλειτουργικά – και συνολικά για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον κ. Δημητριάδη.

Όπως σημειώνεται, υπό αυτό το πλαίσιο, υπέβαλε την παραίτησή του σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Δημητριάδης επειδή επί έξι χρόνια δίπλα στον πρωθυπουργό, δέχθηκε πολλές επιθέσεις, που στόχο είχαν τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη. Με την κίνησή του επιλέγει να προστατεύσει τον πρωθυπουργό, καθώς δεν θέλει να δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα, όπως τονίζεται. 

Πηγή: Κυβερνητικές πηγές: Έγινε νόμιμη παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν ενημερώθηκε ποτέ το πρωθυπουργικό γραφείο από την ΕΥΠ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ