Κρήτη: 34χρονη πέθανε ξαφνικά μπροστά στον σύζυγο και τα παιδιά τους

Αξίζει να διαβάσετε

έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος μιας 34χρονης γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών στην . Πέθανε μέσα στο ξενοδοχείο όπου βρισκόνταν οικογενειακώς στην Αθήνα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν ανιψιά του Περιφερειακού Συμβούλου Χανίων και προέδρου του ΟΑΚ, Λευτέρη Κοπάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βρισκόταν στην μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους, όταν ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για τη Νικολέτα Κοπάση η όποια ήταν πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία και από γνωστή οικογένεια αφού ήταν δισέγγονη του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων. Έχοντας σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

Επίσης, ήταν εγγονή του Σφακιανού αντιστασιακού Νίκου Κοπάση, βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το 2021 μαζί με την επίσης εγγονή του αντιστασιακού, Νίκη Κοπάση είχαν κάνει αναφορά και είχαν αναγνώσει αποσπάσματα σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, προσωπογραφία-λεύκωμα, που αποτελεί αυτοβιογραφία του Σφακιανού βετεράνου του Β Π.Π.

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Χανίων, εκφράζουν τα ειλικρινή τους στην οικογένεια του Προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και μέλους της ΔΕΕΠ Χανίων, Ελευθέριου Κοπάση, για τον αιφνίδιο χαμό της ανιψιάς του Νικολέτας Κοπάση.

Να είναι αλησμόνητη».

Πηγή: Κρήτη: 34χρονη πέθανε ξαφνικά μπροστά στον σύζυγο και τα παιδιά τους

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα