Κορονοϊός: Τα ποσοστά εμβολιασμού σε Στρατό, Αεροπορία και Ναυτικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, ανέφερε ότι το 72,59% του μονίμου προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, το 63,51% του Γενικού Επιτελείου Στρατού και το 62,23% του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας είναι εμβολιασμένο.

Ο Εθνικής Άμυνας σημείωσε δε, πως το ποσοστό ανοσοποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μεγαλύτερο εάν προστεθούν και οι νοσήσαντες, οι οποίοι διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό.

Τα ποσοστά του εμβολιασμένου μονίμου στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων προκύπτουν με βάση τα επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία εμβολιασμού ανά Γενικό Επιτελείο.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην απάντηση της ερώτησης που του κατατέθηκε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και διαβιβάστηκε στην των Ελλήνων στις 17 Δεκεμβρίου, αναφέρει πως «η ενημέρωση του προσωπικού για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και η θετική επίπτωσή του στην εξέλιξη της πανδημίας αποτελεί βασική προτεραιότητα του ΥΕΘΑ, γεγονός που αποδεικνύεται εκτός των άλλων και από τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού των στελεχών των ΕΔ».

Σημειώνει πως εκτός από τα εγχειρίδια και τις οδηγίες που έχουν αποσταλεί από τη Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ και τις ενημερώσεις που έχουν γίνει στα Γενικά Επιτελεία περί της διάθεσης της τρίτης δόσης, οι ενημερώσεις συνεχίζονται σε τακτική βάση και συνδυάζονται με όλα τα επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στον εμβολιασμό έναντι της -19.

Ακολούθησε τις ειδήσεις του Dnews στο News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

Πηγή: Κορονοϊός: Τα ποσοστά εμβολιασμού σε Στρατό, Αεροπορία και Ναυτικό

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ