Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχης Κύριλλος, προειδοποίησε ότι μια ήττα της Ρωσίας υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τον Πατριάρχη, «η ρίζα του προβλήματος είναι ότι μερικοί τρελοί πιστεύουν ότι η Ρωσία, η οποία έχει ισχυρά όπλα και έναν αποφασιστικό λαό που δεν έχει παραδοθεί ποτέ σε έναν εχθρό, θα μπορούσε να ηττηθεί υπό τις παρούσες συνθήκες. Είναι επίσης αδύνατο να επιβληθούν ορισμένες αξίες στον ρωσικό λαό, οι οποίες δεν μπορούν καν να ονομαστούν αξίες, ώστε να είναι όπως όλοι οι άλλοι και να υπακούουν σε αυτούς που έχουν τη δύναμη να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Προσευχόμαστε στον Κύριο να φωτίσει αυτούς τους παράφρονες και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι οποιαδήποτε επιθυμία καταστροφής της Ρωσίας θα σημαίνει το τέλος του κόσμου», είπε ο Πατριάρχης.

- Advertisement -

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο επικεφαλής της Ρωσικής Εκκλησίας απηύθυνε έκκληση στις ένοπλες δυνάμεις της Μόσχας και του Κιέβου να συμφωνήσουν σε κατάπαυση του πυρός πριν και κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Ορθοδόξων Χριστουγέννων, ώστε να επιτραπεί στους πιστούς να παρακολουθήσουν θρησκευτικές λειτουργίες.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

blair vaccine pass.jpg63cbfb8fb1319

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

- Advertisement -

FB IMG 1674225892659.jpg63cbfb932af39

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο