Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής -Λόγω και της εξόδου για το τριήμερο

Αξίζει να διαβάσετε

Μεγάλη δυσκολία στην κίνηση στους δρόμους, ελέω της εξόδου για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, συναντάται το απόγευμα της Πέμπτης (/10) στους δρόμους της Αττικής.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» παρατηρείται στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, από το ύψος της Παραλιακής μέχρι και τη Λυκόβρυση, ενώ ούτε και στην κάθοδο τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

Προβλήματα υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών, ιδίως στο ρεύμα εξόδου από την πρωτεύουσα, αλλά και στο ρεύμα εισόδου. Ειδικά στα ΚΤΕΛ Κηφισού η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Στο «κόκκινο» είναι και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Σχιστού.

Επίσης, υπάρχουν στην στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στην Περιφερειακή Υμηττού, στη λεωφόρο από Καραϊσκάκη έως Αλίμου στο ρεύμα προς Γλυφάδα και στο λιμάνι του Πειραιά.

Όσο για το κέντρο, οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν υπομονή στην Αλεξάνδρας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, τη Φιλελλήνων, αλλά και στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου λόγω της εξόδου προς Αθηνών, τα οχήματα «στριμώχνονται» και δημιουργούν προβλήματα και στους γύρω δρόμους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζητήματα στην κίνηση των οχημάτων τόσο στην Κηφισίας όσο και στη Μεσογείων, ειδικά στα ανοδικά ρεύματα.

Πάντως, δεδομένης της εξόδου από το λεκανοπέδιο, η κατάσταση στα διόδια δεν είναι όσο χαοτική όσο ενδεχομένως να αναμενόταν.

Ο χάρτης της κίνησης των οχημάτων στην Αττική

Δείτε live την κίνηση εδώ.

Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη δυσκολία στην κίνηση σύμφωνα με την Τροχαία:

Δείτε όλες τις τελευταίες  από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή: Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής -Λόγω και της εξόδου για το τριήμερο

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα