Ιταλία: Δευτέρα η συνάντηση Μελόνι και Μπερλουσκόνι για τη νέα κυβέρνηση

Αξίζει να διαβάσετε

Η θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, στην ιταλική πρωτεύουσα

Μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, τη Δευτέρα πρόκειται να οργανωθεί της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μια προσπάθεια αναζήτησης λύσεων με στόχο τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Η θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, στην ιταλική πρωτεύουσα. Παράλληλα, σε νέα ανάρτησή της σήμερα, Κυριακή, στο Facebook, η υπογράμμισε:

«Οι αδέξιες της κεντροαριστεράς, τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν πραγματική ύβρη απέναντι στους πολίτες που αποφάσισαν από ποιον θέλουν να εκπροσωπηθούν. Καταλαβαίνω ότι για τους κομματικούς αυτούς εκπροσώπους μπορεί να μοιάζει τουλάχιστον αφύσικο να διαπιστώνουν ότι υπάρχουν κόμματα που μπορούν να κυβερνήσουν με τη στήριξη των Ιταλών (δεν έχουν συνηθίσει) αλλά -έστω και αν μπορεί να μην τους αρέσει- αυτή είναι η δημοκρατία».

«Ας το πάρουν απόφαση, είμαστε εδώ για να πετύχουμε την ανάταση του Έθνους μας. Η όλη αυτή πορεία θα είναι γεμάτη εμπόδια, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Χωρίς να το βάλουμε κάτω ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το Skai.gr στο και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Πηγή: Ιταλία: Δευτέρα η συνάντηση Μελόνι και Μπερλουσκόνι για τη νέα κυβέρνηση

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα