Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί επιχείρησαν να προσαγάγουν περαστικό – Τους απέτρεψε ο σκύλος του

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -

Μετά τη λήξη της πορείας για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να προσαγάγουν περαστικό και τους απέτρεψε ο σκύλος του.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο φαίνονται άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να επιχειρούν να προσαγάγουν περαστικό που έβγαζε το σκύλο του βόλτα, το βράδυ της Τρίτης (13/12), λίγη ώρα μετά τη λήξη της πορείας για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των αστυνομικών, τελικά την προσαγωγή του άνδρα απέτρεψε ο σκύλος του, ο οποίος γάβγιζε και ήθελε να τους επιτεθεί στους.

Συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συνολικά τρεις συλλήψεις έγιναν για τα επεισόδια που προκλήθηκαν, το βράδυ της Τρίτης (13/12), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της πορείας για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη διάρκεια καταδίωξης.

- Advertisement -

Πρόκειται για τρεις νεαρούς (ηλικίας 18, 21, και 22 ετών), οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία. Από την αστυνομία πραγματοποιήθηκαν επιπλέον 32 προσαγωγές. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Στην Αθήνα, μετά το τέλος της διαδήλωσης, η Αστυνομία προχώρησε σε 23 προσαγωγές από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και σε τρεις ακόμη προσαγωγές από την οδό Χαριλάου Τρικούπη. Δυο εξ αυτών μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

in.gr

- Advertisement -

Πηγή: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί επιχείρησαν να προσαγάγουν περαστικό – Τους απέτρεψε ο σκύλος του

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα