Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έστησαν γέφυρα σωτηρίας για 6χρονο παιδί που πνιγόταν

Αξίζει να διαβάσετε

Γέφυρα σωτηρίας έστησαν το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης για 6χρονο αγοράκι που πνιγόταν! Δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» και περιπολικό της Άμεσης Δράσης συνόδευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την περιοχή της Ευκαρπίας και συνέδραμαν στην άμεση διακομιδή του ανήλικου αγοριού στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Το παιδάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Γ’ Παιδιατρική του νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Έντρομοι οι γονείς κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να ζητούν την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου το παιδί να φτάσει άμεσα στα χέρια των γιατρών του νοσοκομείου. Χωρίς να χαθεί κανένα πολύτιμο δευτερόλεπτο, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή σε δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» και σε περιπολικά να εντοπίσουν το ασθενοφόρο και να το συνοδεύσουν. Παράλληλα, αστυνομικές δυνάμεις φρόντισαν να ρυθμίζουν την κυκλοφορία για την αποσυμφόρηση των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το ανήλικο στραβοκατάπιε ενώ έτρωγε και στη συνέχεια υπέστη εισρόφηση. Οι αστυνομικοί έδρασαν με απόλυτο επαγγελματισμό και έσωσαν για ακόμα μια φορά μια ανθρώπινη ζωή.

Πηγή: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έστησαν γέφυρα σωτηρίας για 6χρονο παιδί που πνιγόταν

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα