Η Στεφανίδου βρήκε τον «Μιχάλη» που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να διαβάσετε

Σεπόλια: Συμβαίνουν και… ευτράπελα στην υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας της 12χρονης, καθώς ο Μιχάλης που το παιδί εμφανίζει στις του να είναι το δεύτερο άτομο που τη συνόδευε σε με παιδεραστές, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τηλεφωνικά, αλλά οι αρχές ακόμα δεν τον έχουν εντοπίσει…

Μια σημαντική αποκάλυψη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, σχετικά με τον «Μιχάλη» που αναζητούν οι αρχές.

Ο «Μιχάλης» εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή Tlive του Alpha λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι αυτός που ψάχνουν οι αρχές και ο οποίος έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έδωσε το τηλέφωνο της κοπέλας σε άλλους άνδρες για να κλείσουν μαζί της.

Η στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο Μιχάλης της έκλεινε όπως και ο Ηλίας Μίχος. Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, ο «Μιχάλης» δεν ήξερε την ύπαρξη του Μίχου και πολλές φορές ο 53 μιλούσε μαζί του αντί για αυτήν. Η 12χρονη μιλούσε σχεδόν καθημερινά με τον «Μιχάλη» ενώ στα ραντεβού την πήγαινε ο Μίχος. Μάλιστα στην κατάθεσή της η ανήλικη είπε ότι στις αρχές καλοκαιριού της έκλεισε ραντεβού με κάποιον Ιωσήφ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο «Μιχάλης» συνομίλησε με την 12χρονη, ωστόσο αρνήθηκε ότι δεν την έχει συναντήσει ποτέ, ούτε την ίδια, ούτε τον Μίχο, ενώ όπως είπε έκανε προφίλ για να παρακολουθεί την του.

«Εγώ πήγα να ψαρέψω την 12χρονη. Μου έλεγε βρες μου φίλους σου για και της είπα εντάξει θα δώσω το τηλέφωνό σου. Μετά από λίγο την έπαιρναν τηλέφωνο. Μου είπε μάλιστα ότι την πήρε κάποιος τηλέφωνο από αυτούς και θέλει να βρεθούν. Όταν της ρώτησα με πόσους έχεις συναντηθεί από αυτούς που σου έστειλα μου έλεγε δεν θυμάται», ανέφερε ο «Μιχάλης» στη δεύτερη που είχε με την εκπομπή Tlive.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο «Μιχάλης» πιστεύει ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του και ότι σύντομα οι αρχές θα φτάσουν στα ίχνη του, ενώ όπως συμπλήρωσε φοβάται τον διασυρμό της οικογένειάς του και γι’ αυτό δεν εμφανίζεται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πηγή: Η Στεφανίδου βρήκε τον «Μιχάλη» που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα