Η αποκάλυψη της Σοφίας Φαραζή για τις πλαστικές & τις ανασφάλειές της

Αξίζει να διαβάσετε

Η Σοφία Φαραζή, που υποδύεται τη Χρύσα Ροδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», απάντησε ανοιχτά σε εκείνους που τη ρωτούν στα social media αν έχει κάνει lifting, αλλά και για τις ανασφάλειες, που είναι συνυφασμένες με τους ηθοποιούς.

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η Σοφία Φαραζή επέστρεψε φέτος στον ΑΝΤ1 και στη σειρά «Παγιδευμένοι» που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. Η ηθοποιός υποδύεται τη Χρύσα Ροδίτη, τη μεγαλύτερη αδελφή της κεντρικής ηρωίδας, Άννας Ροδίτη, και μια παντρεμένη γυναίκα που πάσχει από κατάθλιψη, έχει χάσει τον γιο της και θεωρεί από μικρή ότι προϋπόθεση για να την αγαπούν είναι να κάνει ό,τι λέει η μητέρα της και να τη φροντίζει.

Με αφορμή, λοιπόν, την τηλεοπτική επιστροφή της, η Σοφία Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο μιλώντας για την ηλικία της και το γεγονός ότι στα 43 της χρόνια δείχνει πολύ, πολύ νεότερη, απαντώντας έτσι στο hot ερώτημα των social media αν έχει κάνει lifting.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: Η αποκάλυψη της Σοφίας Φαραζή για τις πλαστικές & τις ανασφάλειές της

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα