ΗΠΑ: Νίκη των Δημοκρατικών στη Νεβάδα, διατηρούν τον έλεγχο της Γερουσίας – Νέα ήττα «εκλεκτού» του Τραμπ

Αξίζει να διαβάσετε

Κόσμος UPDATE: 08:14

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Η Δημοκρατική Μάστο κερδίζει την έδρα της Νεβάδα στη Γερουσία

Σε ό,τι αφορά τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όλα εξακολουθούν να δείχνουν προς μια ισχνή ρεπουμπλικανική πλειοψηφία. Παρόλα αυτά, ένας ακόμη εκλεκτός του Τραμπ, ο Τζο Κεντ, ηττήθηκε

Η Δημοκρατική γερουσιαστής της Νεβάδα, Κάθριν Κορτές Μάστο κερδίζει τη μάχη απέναντι στον Ρεπουμπλικάνο Άνταμ Λάξαλτ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται την πρόβλεψη του ινστιτούτου Edison Research.

Με καταμετρημένο το 97% των ψηφοδελτίων, η Κορτές Μάστο έχει διαφορά περίπου 5.000 ψήφων που θεωρείται απίθανο να ανατραπεί και με ποσοστό της τάξης του 48,7% επικρατεί του Λάξαλτ (48,2%).

Εφόσον επιβεβαιωθεί η νίκη της Κάθριν Κορτές Μάστο στη Νεβάδα, οι Δημοκρατικοί διατηρούν τον έλεγχο της Γερουσίας ανεξαρτήτως της έκβασης του επαναληπτικού γύρου για την έδρα της Τζόρτζια.

Σε ό,τι αφορά τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όλα εξακολουθούν να δείχνουν προς μια ισχνή ρεπουμπλικανική πλειοψηφία. Παρόλα αυτά, ένας ακόμη εκλεκτός του Τραμπ, ο Τζο Κεντ, ηττήθηκε από τη Μαρί Περέζ στην 3η Περιφέρεια του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον (WA-3) όπου οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίζουν ανελλιπώς από το 2011.

Πηγή: ΑΜΠΕ – skai.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Πηγή: ΗΠΑ: Νίκη των Δημοκρατικών στη Νεβάδα, διατηρούν τον έλεγχο της Γερουσίας – Νέα ήττα «εκλεκτού» του Τραμπ

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα