Ηλεία: Εντοπίστηκε σώος ο 57χρονος που είπε σε συγγενή ότι πήρε δηλητήριο και εξαφανίστηκε

Αξίζει να διαβάσετε

Σε καλή κατάσταση αλλά με κάποια συμπτώματα που θα τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, βρέθηκε ο 57 από το Κάτω Σαμικό Ηλείας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Ο άνδρας, πριν εξαφανιστεί είχε δηλώσει σε συγγενή του ότι πήρε δηλητηριώδες φάρμακο με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του και υπήρξε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Ο 57χρονος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.grεντοπίστηκε ζωντανός στο διπλανό χωριό.

Φαίνεται είχε κινηθεί από το σπίτι του στο Κάτω Σαμικό βόρεια προς το Σαμικό, σε απόσταση περίπου 2-3 χιλιομέτρων. Εκεί φέρεται να είχε κρυφτεί, ενώ τον αναζητούσαν στην περιοχή αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Τον 57χρονο εντόπισε εποχικός πυροσβέστης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, και υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων. Αμέσως ειδοποίησε και που έφτασαν στο σημείο και επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την η κλινική εικόνα του άνδρα ήταν σχετικά καλή αφού εμφάνισε μόνο κάποια συμπτώματα πόνου στην κοιλιά, τα οποία αναμενόταν να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ωστόσο το μυστήριο παραμένει για το αίτιο που τον οδήγησε να κρυφτεί στο διπλανό χωριό με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί τόσο η όσο συγγενείς και κάτοικοι του χωριού.

Πηγή: Ηλεία: Εντοπίστηκε σώος ο 57χρονος που είπε σε συγγενή ότι πήρε δηλητήριο και εξαφανίστηκε

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα