Ζεράρ Πικέ: Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

Αξίζει να διαβάσετε

Έξαλλος φαίνεται να είναι ο Ζεράρ Πικέ από τη στάση της πρώην συζύγου του Σακίρα, που σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, αποχώρησε από μία πρόσφατη που είχαν για να συζητήσουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Σακίρα διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και σκοπεύει να μετακομίσει μαζί τους στο Μαϊάμι και μάλιστα, άμεσα.

Μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και συναντήσεων για το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος, ο άσος της ήλπιζε να βάλει τέλος σε όσα συμβαίνουν αλλά σύμφωνα με τη La Vanguardia, έχει απογοητευτεί με την και τους όρους που θέτει.

Η Σακίρα έχει… με τις απιστίες του Ζεράρ Πικέ

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για το πρώην ζευγάρι, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Θυμόμαστε όλοι ότι λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Ζεράρ Πικέ δε δίστασε να εμφανιστεί δημόσια με τη νέα του σύντροφο.

Ο λόγος για την 23χρονη Κλάρα Τσία Μαρτί, με την οποία ο φέρεται να διατηρούσε δεσμό, ενώ ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως αν ο επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους, η Σακίρα θα περάσει στην «αντεπίθεση» και θα το κάνει… δημοσιεύοντας πληροφορίες για τις απιστίες του όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ τεταμένη, και οι δύο προσπαθούν να αποφύγουν πάση θυσία τη δίκη. Κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή.


Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.Πηγή: Ζεράρ Πικέ: Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα