ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ανθότυρο από την αγορά

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Φορέας Ελέγχου Τροφίμων () προχώρησε στην ανάκληση ανθότυρου καθώς βρέθηκε το παθογόνο βακτήριο listeria monocytogenes.

H Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «ΑΝΘΟΤΥΡΟ», με ημερομηνία παραγωγής: 21/11/2021 και ημερομηνία ανάλωσης έως ένα μήνα μετά την ημερομηνία παραγωγής, που παράγεται από την ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Το δείγμα εξετάστηκε από τα Εργαστήρια, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του , όπου διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Listeria monocytogenes. Ο απαίτησε την άμεση απόσυρση/ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

Image

anthoturo

Πηγή: ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ανθότυρο από την αγορά

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ