Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένα από τα θύματα του τροχαίου στην Αθηνών – Κορίνθου

Αξίζει να διαβάσετε

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας και πρώην αντιδήμαρχος Παραλίας Δημήτρης Αλεξίου, είναι ένα από τα δύο του τροχαίου δυστυχήματος στην Αθηνών – Κορίνθου.

Ο 69 επιχειρηματίας, Δημήτρης Αλεξίου, είναι ένας από τους δύο νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Η είδηση έχει προκαλέσει «παγωμάρα» στον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας, στον οποίο, σύμφωνα με το pelop.gr, ο 69 ήταν γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης, ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.

Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Εν συνεχεία, δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Σχετικές ειδήσεις

στην άσφαλτο: Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου

Πηγή: Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένα από τα θύματα του τροχαίου στην Αθηνών – Κορίνθου

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα