Επιμελητήριο Έβρου: Συνάντηση με τον πρόξενο ΗΠΑ επί οικονομικών θεμάτων -Η αναπτυξιακή δυναμική στο επίκεντρο

Πρόσφατα Άρθρα

Συνάντηση είχε ο του Επιμελητηρίου Έβρου με τον πρόξενο επί οικονομικών θεμάτων του γενικού προξενείου των στη Θεσσαλονίκη.

Το επιχειρηματικό προφίλ του Έβρου, την αναπτυξιακή του δυναμική και τις προοπτικές του νομού, δεδομένης και της αμερικανικής παρουσίας στο λιμένα, παρουσίασε σήμερα ο του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης στον πρόξενο επί οικονομικών θεμάτων του γενικού προξενείου των στη Θεσσαλονίκη, Isaac Hansen- Joseph, ο οποίος επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη.

Σε σχετική με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι η συνάντηση έγινε στη Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub και ο κ. Hansen επέδειξε «μεγάλο ενδιαφέρον για τη λειτουργία και τα projects που υλοποιεί με στόχο την ενδυνάμωση των νέων επιχειρηματιών, αλλά και την παροχή γνώσης και πληροφοριών στις υφιστάμενες επιχειρήσεις».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τοψίδης δήλωσε ότι διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά το αμερικανικό ενδιαφέρον για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής. «Ήδη υπάρχουν επιχειρήσεις από τον Έβρο που έχουν “ξεκλειδώσει” την αμερικανική αγορά και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλες στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στην ανταλλαγή γνώσης και τεχνογνωσίας που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των εκπαιδευτικών δομών του Επιμελητηρίου μας όπως το Light Hub, σε συνεργασία με αντίστοιχες δομές των ΗΠΑ. Και σε αυτόν τον τομέα δουλεύουμε εντατικά και σύντομα θα έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες  από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή: Επιμελητήριο Έβρου: Συνάντηση με τον πρόξενο ΗΠΑ επί οικονομικών θεμάτων -Η αναπτυξιακή δυναμική στο επίκεντρο

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ