Επίδομα παιδιού – Α21: Ανοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για τις αιτήσεις

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Από σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ως και τις 15 Ιανουαρίου θα παραμείνει ανοικτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίδομα παιδιού-Α21 για τις αιτήσεις του 2022 – Τι ισχύει για τους δικαιούχους που θα πάρουν την πρώτη δόση τον ερχόμενο Ιανουάριο

Reader symbol

Newsroom

epidoma-paidioy
Pexels | Pexels
Ανοιξε σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίδομα παιδιού-Α21, προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλουν την αίτησή τους για το έτος 2022. Η πλατφόρμα θα κλείσει οριστικά για την υποβολή αιτήσεων στις 15 Ιανουαρίου 2023, στις 23:59. Οπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ, σε ανακοίνωσή του, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που ακόμη δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της. Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση, δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

όλα τα θέματα

- Advertisement -

Πηγή: Επίδομα παιδιού – Α21: Ανοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για τις αιτήσεις

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα