Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Πρόσφατα Άρθρα

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνουν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα, λόγω της ενσωμάτωσης εφαρμογών και δεδομένων στο «Κυβερνητικό Νέφος» (G-Cloud).

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι από την Πέμπτη 19-5- και ώρα 15:00 έως την Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει:

τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών για την Παρασκευή 20.5.2022. την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του κα).

Πηγή: Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ