Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες, παράταση μόνο όπου υπάρχουν ουρές – Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα

Πρόσφατα Άρθρα

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ώρα οι κύριοι και είχαν ζητήσει νέα καθολική παράταση τις ψηφοφορίας μέχρι και τις εννέα το βράδυ, αίτημα που ικανοποιήθηκε εν μέρει από την ΕΔΕΚΑΠ

Έκλεισαν οι κάλπες για τις του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο δόθηκε παράταση μόνο όπου υπάρχουν ουρές, με την ψηφοφορία να συνεχίζεται όπου ακόμα περιμένει κόσμος για να ψηφίσει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ώρα οι κύριοι και είχαν ζητήσει νέα καθολική παράταση τις ψηφοφορίας μέχρι και τις εννέα το βράδυ, αίτημα που ικανοποιήθηκε εν μέρει από την ΕΔΕΚΑΠ

Ακόμα νωρίτερα λίγο πριν από τις 18:00 η Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ), αποφάσισε την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της ψηφοφορίας, λόγω αυξημένης προσέλευσης.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα από τον υποψήφιο για την προεδρία και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με το οποίο συναίνεσε και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία στις είχαν προσέλθει περισσότεροι από 260.000 ψηφοφόροι με τις εκτιμήσεις να τους ανεβάζουν στους 280.000 μέχρι και το οριστικό κλείσιμο της διαδικασίας. 

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα πρώτα αποτελέσματα θα έρθουν περίπου στις 22:00. Θα πρόκειται για το 15% των συνολικών αποτελεσμάτων, αλλά δεδομένου ότι θα είναι πανελλαδικό, θα αποτελεί ένα σχετικά ασφαλές πρόκριμα για τα τελικά αποτελέσματα, εκτός εάν οι διαφορές των υποψηφίων είναι πολύ μικρές.

Οι εσωκομματικές στο Κίνημα Αλλαγής βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος, καθώς από τις 7.00 το πρωί άνοιξαν τα 840 εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί σε όλη την και 22 στο εξωτερικό, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει  261.800 άτομα, δηλαδή περίπου 24.000 άνθρωποι κάθε ώρα. Για το σκοπό αυτό η ΕΔΕΚΑΠ – με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υποψηφίων – έδωσε παράταση μιάς ώρας, μέχρι τις 8 το βράδυ και αναμένεται η απόφαση για τη μία επιπλέον ΄ώρα.

Το σύστημα έπεσε μάλιστα για περίπου 15 λεπτά γύρω στις 19:30 λόγω προβλήματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο αποκαταστάθηκε περίπου στισ 19:45.

Συνεχής ενημέρωση…

Πηγή: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες, παράταση μόνο όπου υπάρχουν ουρές – Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ