Εικονικά ενδύματα που παραπέμπουν σε λουλούδια από τη σχεδιάστρια Ying Gao

Αξίζει να διαβάσετε

Με έμπνευση από τον κόσμο των NFTs και του metaverse η σχεδιάστρια μόδας Ying Gao, δημιουργούσε εικονικά ενδύματα που παραπέμπουν σε λουλούδια.

Οι νέες ρομποτικές κρεασιόν είναι ένας συνδυασμός γυαλιού, πολύτιμων μετάλλων και σιλικόνης και είναι παλλόμενες και συστρεφόμενες. Παρότι την προσομοίωση των κινήσεων ανέλαβε ο ειδικός σε θέματα ρομποτικής Simon Laroche, και οι δύο κρεασιόν της κολεξιόν «2 5 2 6» φιλοτεχνήθηκαν χειρωνακτικά από τη Ying Gao.

Η μικρού μήκους ταινία που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει αυτή τη συγχώνευση του πραγματικού με το ψηφιακό, παρουσιάζοντας δύο μοντέλα που φορούν ενδύματα και ζωντανεύουν αργά αργά.

«Αν ο ρόλος του σχεδιαστή μόδας είναι να δώσει ένα σχήμα και έναν ρόλο σε υλικά που προορίζονται να ντύσουν το σώμα, μπορούμε να στοχαστούμε πάνω στο ερώτημα του άυλου ενδύματος και του εικονικού σώματος, που στερούνται ύλης, και στο επίπεδο πραγματικότητάς τους, όταν το ψηφιακό έχει γίνει μια πραγματική “δεύτερη φύση”» γράφει, σχολιάζοντας την κολεξιόν «2 5 2 6» η Ying Gao.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Εικονικά ενδύματα που παραπέμπουν σε λουλούδια από τη σχεδιάστρια Ying Gao

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα