20.3 C
Keratea
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Δίπλα στο…κύμα το πρώτο Ψηφιακό Συνέδριο για την ψηφιακή εποχή – Οι εφαρμογές για την υγεία και 5G στο «τραπέζι»

Πρόσφατα Άρθρα

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Πρέβεζας είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ένα Συνέδριο δίπλα στο κύμα, με αντικείμενο τις νέες προκλήσεις που φέρνουν η τεχνολογική εξέλιξη και η ψηφιακή μετάβαση και το πώς μπορεί η να τις αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών, μέσα από την κεντρική Διοίκηση, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον ιδιωτικό τομέα.

Ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Ακαδημαϊκοί, αξιωματούχοι με γνώση του αντικειμένου, εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών, αλλά και start ups που πρωτοστατούν στην ψηφιακή εξέλιξη και ξεχωριστοί συνάνθρωποί μας που έχουν εφαρμόσει τις ιδέες τους στις ψηφιακές πλατφόρμες.

To «1st Digital Beach Summit», που θα διοργανωθεί με «Smart & Green» φιλοσοφία, ακολουθεί τις στρατηγικές κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0», την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Εναρμονίζεται δε πλήρως με τις ευρωπαϊκές ανάγκες και επιταγές. Θα αποτελέσει το ιδανικό βήμα για την ταυτόχρονη τουριστική προβολή της χώρας μας μετά από τη μακρά περίοδο του lockdown.

Το «1st Digital Beach Summit» θα εστιάσει σε 8 θεματικές ενότητες:

o Το 5G στην Ελλάδα – η Επόμενη ημέρα

o Ψηφιακή Διακυβέρνηση στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

o Η νέα εποχή και οι προκλήσεις για τις αναπτυσσόμενες smart cities

o Οι ψηφιακές εφαρμογές στην Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και τις Κοινωνικές Δράσεις

o Smart & Green, οι Σύμμαχοι της επιτυχίας στο μέλλον

o Digitalization, Virtual Learning και Skills Αssessment

o Ψηφιακές Εφαρμογές και προώθηση βιώσιμου βιωματικού τουρισμού

o Ψηφιακές Εφαρμογές στην και τον Αγροτοδιατροφικό τομέα

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε παραλία ενιαίας αμμουδιάς 25 χλμ. και μέσα σε τμήμα του δάσους του Μονολιθίου, στην περιοχή Κανάλι Πρέβεζας. Στόχος του Δήμου που το διοργανώνει είναι να καταστεί το Συνέδριο σημείο αναφοράς, αλλά και ένας ετήσιος θεσμός που θα πρωτοστατεί στις εξελίξεις για τη νέα εποχή.

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι διαθέσιμη για περισσότερες πληροφορίες. Εγγραφές μπορείτε να κάνετε εδώ.

Το «1st Digital Beach Summit» θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας του Covid – 19.

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube

Το Μονολίθι

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα αξιοποιηθούν οι υποδομές ενός Green Camping, ενώ η κεντρική σκηνή θα έχει ως φόντο το μοναδικό γαλαζοπράσινο του Ιονίου. Η EBD (European Best Destinations) κατέταξε το 2020 το Μονολίθι στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ασφαλείς της Ευρώπης για τη μετά το εποχή.

Ο Δήμος Πρέβεζας και όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση του 1st Digital Beach Summit προσβλέπουν στην στήριξη και από τα Μέσα Ενημέρωσης που προσφέρουν πληροφορία και γνώση για θέματα τεχνολογικής εξέλιξης σε όλο το φάσμα και τις εφαρμογές της, κάτι που έδειξε η συνεχιζόμενη κρίση της πανδημίας, αλλά και η πρόσφατη δοκιμασία της χώρας από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

 

SPONSORES

Πηγή: Δίπλα στο…κύμα το πρώτο Ψηφιακό Συνέδριο για την ψηφιακή εποχή – Οι εφαρμογές για την υγεία και 5G στο «τραπέζι»

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ