Γιώργος Περρής: «Με ανάγκασαν από δισκογραφική να υπογράψω πως δεν θα αποκαλύψω δημόσια πως είμαι γκέι»

 Γιώργος Πέρρης

Γιώργος Πέρρης/Φωτογραφία: NDP

Ο Γιώργος Περρής έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και έχει αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος, δίνοντας θάρρος σε πολλούς ανθρώπους.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Be an Ally Forum της Mexoxo για τη δύσκολη διαδρομή του πριν και μετά το coming out, και μεταξύ άλλων, προέβη σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Περρής, ξένη δισκογραφική εταιρεία του έβαλε όρο στο συμβόλαιο να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια πως είναι γκέι.

Οσα είπε ο Γιώργος Περρής

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι γκέι. Tου απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική.

Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ