Γιώργος Βογιατζής: Ο λόγος που η Ειρήνη Παπά ήταν στη γέννηση της κόρης του

Αξίζει να διαβάσετε

Στο [email protected] και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ένας από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν καταξιωθεί στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Βογιατζής, υπήρξε ένας από τους στενότερους φίλους της διεθνούς φήμης ηθοποιού, Ειρήνης Παπά.

Ο Γιώργος Βογιατζής πρωταγωνίστησε σε πολλές ξένες κινηματογραφικές παραγωγές

Ο Γιώργος Βογιατζής πρωταγωνίστησε σε πολλές δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές

Aρχικά μίλησε για τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά και τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ιταλό σκηνοθέτη, Φράνκο Τζεφιρέλι στον Ιησού από τη Ναζαρέτ. «Ο ρόλος του Ιωσήφ ήταν από τις ωραιότερες δουλειές που έχω κάνει. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτήν την ταινία. Η ήταν χτισμένη πραγματικά», αποκάλυψε, τονίζοντας την εμμονή του Τζεφιρέλι στη λεπτομέρεια.

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Madonna σε ταινία του πρώην συζύγου της, Guy Ritchie, αλλά και τη γνωριμία του με τον Leonardo DiCaprio.

6332b150645e7

Για πολλά, πολλά χρόνια ήταν φίλος με την Ειρήνη Παπά. «Ήταν η καλύτερη μου φίλη, όλης της ζωής μου από 18 ετών. Έχω ζήσει όλες τις καταστάσεις της δικής της ζωής, κι έχει ζήσει όλες τις καταστάσεις της δικής μου ζωής.

Φαντάσου ότι όταν γεννήθηκε η μου, επειδή η Ειρήνη δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, με παρακάλεσε να είναι στη γέννα. Ήταν στη γέννα και βάσταξε πρώτη αυτή την μου στα χέρια της, για αυτό και τη βγάλαμε Κασσάνδρα. Γιατί είπε έχουμε υποχρέωση στους Τρωάδες αυτά που κάναμε στην Κασσάνδρα, οπότε θα βγάλουμε την σου Κασσάνδρα», αποκάλυψε ο Γιώργος Βογιατζής.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής του μέσου.

Πηγή: Γιώργος Βογιατζής: Ο λόγος που η Ειρήνη Παπά ήταν στη γέννηση της κόρης του

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα