Βρυξέλλες – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -

Βρυξέλλες – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά

Σοσιαλδημοκράτες

Ανακοίνωση για την υπόθεση διαφθοράς που αποκάλυψε η εφημερίδα Le Soir εξέδωσε η ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών, χωρίς πάντως να αναφέρεται σε συγκεκριμένα ονόματα. 

«Είμαστε απηυδισμένοι από τους ισχυρισμούς για διαφθορά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Η ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά» τονίζεται. «Δεν θα σχολιάσουμε δημόσια τις εν εξελίξει δικαστικές διαδικασίες» προσθέτει η ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση των Σοσιαλδημοκρατών αναλυτικά 

«Αντιδρώντας σε δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με βελγική έρευνα για καταγγελίες διαφθοράς, που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά από τα βελγικά μέσα ενημέρωσης Le Soir και Knack, η Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δηλώνει: «Είμαστε απηυδισμένοι από τους ισχυρισμούς για διαφθορά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Η ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά. Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε μια ενδελεχή έρευνα και την πλήρη αποκάλυψη. Θα συνεργαστούμε πλήρως με όλες τις ανακριτικές αρχές. Σε αυτό το πνεύμα,. 

- Advertisement -

»Δεδομένης της σοβαρότητας των καταγγελιών, έως ότου οι αρμόδιες αρχές παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις, ζητάμε την αναστολή των εργασιών για τυχόν φακέλους και ψηφοφορίες στην Ολομέλεια σχετικά με τα κράτη του Κόλπου, ιδιαίτερα την απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας και προγραμματισμένες επισκέψεις».
 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

- Advertisement -

Πηγή: Βρυξέλλες – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

Ξεκινά δυναμικά η χρονιά για τον «Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κορωπίου (ΑΟΚ) – 1903»

Ο Αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα