Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Απολογούνται οι 3 συλληφθέντες

Αξίζει να διαβάσετε

Την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ως εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις βιασμών του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια. Και οι τρεις, ηλικία 33 ως 36 ετών κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε γιατί δε θα αναλάμβανε τον Ηλία Μίχο

Οι ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Η διευκρίνηση για τις διώξεις

Μιλώντας σε εκπομπή του MEGA η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης της 12χρονης και το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων. «Για όσους δεν την συνάντησαν δεν έχει ασκηθεί δίωξη για την ώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων. Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων απάντησε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων η ελληνική αστυνομία θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το γενικό προφίλ των συλληφθέντων αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών. «Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο» προσέθεσε. Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η κ. Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η και για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους. Ολοκληρώνοντας επιβεβαίωσε πως η αστυνομία θα πράξει τα πάντα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς καμία διάκριση οδηγώντας την στο δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Απολογούνται οι 3 συλληφθέντες

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα