Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που εντοπίζεται η σορός της 49χρονης στην Αγία Πελαγία

Αξίζει να διαβάσετε

                 Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που εντοπίζεται η της άτυχης 49χρονης στην Αγία Πελαγία.                 
Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των δυτών και των σωστικών συνεργείων να προσεγγίσουν στο σημείο, με τη θάλασσα ακόμη μανιασμένη.

Επιχειρούν ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο φουσκωτά σκάφη. Η θάλασσα μοιάζει με μια λασπωμένη μάζα καθώς στην επιφάνεια επιπλέουν σκουπίδια, κομμένα κλαδιά και εξαρτήματα αυτοκινήτων που η θεομηνία παρέσυρε στο πέρασμα της.

Μόλις πλησιάζουν, αντιλαμβάνονται ότι η γυναίκα είναι νεκρή. Με προσεκτικές κινήσεις ξεκινά η ανάσυρσης της.

Είναι η της 49χρονης γυναίκας, που τα ίχνη της χάθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε μεγάλο τμήμα της Κρήτης.

Οι διασώστες χρησιμοποιούν σχοινιά για να ανασύρουν την 49χρονη γυναίκα, αλλά και για να κρατηθούν μακριά από τη βραχώδη ακτή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

Με εντολή του Λιμεναρχείου η ανασύρεται στο φουσκωτό σκάφος.

Βούτηξε στη θάλασσα ο σύζυγός της

Πρόσωπο της τραγωδίας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. Παρακολουθούσε με αγωνία τις έρευνες κι όταν αντιλήφθηκε ότι οι την εντόπισαν βούτηξε στην αγριεμένη θάλασσα, με την ελπίδα να είναι ζωντανή και να την αγκαλιάσει.

Οι τον κρατούν σε απόσταση ασφαλείας για να μην κινδυνεύσει και αυτός. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η σύζυγος του χάθηκε μέσα σε μια στιγμή. Μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο.

Η 49χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, επέβαινε στο αυτοκίνητο του 50χρονου, που έχασε και αυτός τη ζωή του μέσα στα ορμητικά νερά. Όταν κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν προσπάθησαν να φύγουν από την περιοχή, αλλά ήταν ήδη αργά…

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατάφερε και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, αλλά χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ο άτυχος οδηγός βρέθηκε δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του.

Πηγή: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που εντοπίζεται η σορός της 49χρονης στην Αγία Πελαγία

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα