Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 2 άτομα που συνομιλούσαν με τη 12χρονη από τα Σεπόλια – Επίκεινται νέες συλλήψεις

Αξίζει να διαβάσετε

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την από τα Σεπόλια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα (16-10-2022), προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ νέες συλλήψεις για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινώσει η αστυνομία τις επόμενες ώρες.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Κυριακής η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, που εργάζεται στην της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη με ένταλμα 34 ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34 ημεδαπός για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34 κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δημήτρης Πέρρος

Πηγή: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 2 άτομα που συνομιλούσαν με τη 12χρονη από τα Σεπόλια – Επίκεινται νέες συλλήψεις

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα