ΑΤ Ομονοίας – Δικηγόρος 19χρονης: Απόπειρα υποβάθμισης του ομαδικού βιασμού τα περί «φαντασίωσης»

Αξίζει να διαβάσετε

Απάντηση στους ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο αστυνομικών σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό εντός του ΑΤ Ομονοίας, δίνει η της 19χρονης καταγγέλλουσας.

Η πληρεξούσια του θύματος κάνει λόγο για έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής, της υπόληψης και της εν γένει προσωπικότητας της 19χρονης, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί «ικανοποίησης φαντασίωσης».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους.

Αναλυτικά η δήλωση της δικηγόρου Αλεξάνδρας Κρεμιζά:

«Οι βιαστές (ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ), διά στόματος των πληρεξουσίων δικηγόρων τους και των δηλώσεών τους στα ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής, της υπόληψης και της εν γένει προσωπικότητας της 19χρονης φοιτήτριας που βίασαν μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας την 11/10/2022.

» Η μετά τον ομαδικό της, με την αποδεδειγμένα σοβαρή σωματική και ψυχική που αυτή υπέστη, «μετατράπηκε» για τις ανάγκες της υπεράσπισης των δραστών, αλλά κυρίως για την υποβάθμιση της τραγικής, πρωτοφανούς (όσον αφορά τους δράστες και τον χώρο) ποινικά κολάσιμης πράξης, σε γυναίκα που δήθεν επιζητούσε να γνωριστεί για να συνευρεθεί μαζί τους, στη συνέχεια τους «παρέσυρε» στο Α.Τ. Ομόνοιας, που η ίδια είχε επιλέξει !!, όπου τελικά πέτυχε να ζήσει τη «φαντασίωσή της», που τόσο επιθυμούσε!!

» Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω αφού οι δράστες επικαλούμενοι την ιδιότητά τους ως «φυλάκων» της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της κοινωνίας, όπως μετ’ επιτάσεως της επαναλάμβαναν, την έκαναν να νιώσει ασφαλής και την προσέλκυσαν στο Α.Τ. Ομόνοιας, στο οποίο δήθεν θα την ξεναγούσαν.

» Η ποτέ της δεν διανοήθηκε ότι θα ακολουθούσαν τα όσα έπραξαν εις βάρος της μέσα στον χώρο του Α.Τ. Ομόνοιας.

» Η υπόθεση αυτή μόλις ξεκίνησε, η κοινή γνώμη, οι καθημερινοί άνθρωποι, η κοινωνία μας, αντιλαμβάνονται απολύτως τι συνέβη, συμπαρίστανται στο θύμα, γελούν και αγανακτούν με τους γελοίους και συκοφαντικούς αυτούς ισχυρισμούς και αναμένουν την απόδοση δικαιοσύνης στις δικαστικές αίθουσες».

Πηγή: ΑΤ Ομονοίας – Δικηγόρος 19χρονης: Απόπειρα υποβάθμισης του ομαδικού βιασμού τα περί «φαντασίωσης»

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα