Ανοιξιάτικες εξορμήσεις με σιγουριά και ασφάλεια

Πρόσφατα Άρθρα

Μετά από έναν βαρύ χειμώνα για όλη τη χώρα, ήρθε η ώρα να ξεγνοιάσουμε απολαμβάνοντας την άνοιξη. Οι κοντινές εξορμήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σιγά σιγά και με τον καιρό θα προγραμματίσουμε και πιο μακρινές, ενόψει και των διακοπών του Πάσχα.

Έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό και θέλοντας να πάρουμε μια ανάσα από το άγχος της καθημερινότητας, πολλοί από εμάς θα βρεθούμε εκτός πόλης για να σμίξουμε ξανά με τους οικείους μας. Ακόμα όμως κι αν δεν διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα, δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να μας τύχει κάτι απρόοπτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή όταν θα βρισκόμαστε στον προορισμό μας.

Σίγουρα πολλές εκφάνσεις της ζωής μας είναι απρόβλεπτες, γιατί όμως να μην περιορίσουμε στο ελάχιστο και τις πιθανότητες να πάθει κάποια βλάβη το μέσο μεταφοράς μας, που θα μπορούσε να μας χαλάσει την καλή διάθεση και να προσθέσει ακόμα ένα περιττό έξοδο στο ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό μας;

Τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού αφουγκράζεται η και προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα, που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες ασφάλισης. Η Εθνική Ασφαλιστική με την πολυετή εμπειρία των 130 ετών που διαθέτει στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των Ελλήνων αλλά και με την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Γι’ αυτό, δημιούργησε τρία προγράμματα ασφάλισης οχημάτων Αuto [Protect], τα οποία αφορούν τόσο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες που εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά στον οδηγό και διανέμονται on line στο: http://www.ethnikiprotect.gr , στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα Αuto [Protect] Classic αποτελεί μια οικονομικά προσιτή λύση, που περιλαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια για όσους ενδιαφέρονται για τη βασική ασφαλιστική κάλυψη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει, σε προνομιακή τιμή, την υποχρεωτική από τον Νόμο Αστικής Ευθύνης του Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτου ή και Μοτοσικλέτας. Ταυτόχρονα, παρέχει μία σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις, όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, Νομική Προστασία κ.ά.

Από την άλλη, το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra, επιπλέον των παραπάνω, καλύπτει και έκτακτους που μπορεί να προκύψουν, όπως φυσικά φαινόμενα (βλ. χιονόπτωση, χαλαζόπτωση), πυρκαγιά, κλοπή. Παράλληλα, περιλαμβάνει Νομική Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και προαιρετικά την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων.

Επιπροσθέτως, το Auto [Protect] Premium προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, σε ανταγωνιστικές τιμές, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του συνεπεία κλοπής του.

Μάλιστα, στο πακέτο Auto [Protect] Premium, για τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.,00€, προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα τρία (3) πρώτα έτη ασφάλισης από την του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Γενικότερα, με τα προγράμματα «Αuto Protect Classic – Προνομιακή επιλογή» , Protect Extra – Έξτρα κάλυψη» και « Protect Premium – Πλήρης προστασία» απολαμβάνετε τις παρακάτω δυνατότητες:

• Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic, με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium,που παρέχονται για αυτοκίνητα.

• Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης, με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής.

• Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής, για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ, με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.

• Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση καταβάλλεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.

• Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο, από υπαιτιότητά σας, δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (από Ελλάδα), να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο: www.ethniki-asfalistiki.gr ή να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Πηγή: Ανοιξιάτικες εξορμήσεις με σιγουριά και ασφάλεια

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ