Αλλάζει το σκηνικό στη Ιταλία, “όχι άλλο green pass και υποχρεωτικότητες”

Αξίζει να διαβάσετε

Έτοιμος να ανακαλέσει τους αυστηρούς κανονισμούς που είχε θέσει η κυβέρνηση αναφορικά με τον κορωνοϊό είναι ο νέος δεξιός συνασπισμός μετά τη που πέτυχε στις πρόσφατες εκλογές. Οι κανόνες που επιβλήθηκαν υπό την προηγούμενη κυβέρνηση απαιτούσαν μεταξύ άλλων από τους Ιταλούς να εμβολιάζονται για να πάνε στη δουλειά, να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να μπουν σε διάφορα καταστήματα και εστιατόρια.

e ticket.gif6338d2537eb2c

Ο διευθυντής υγείας του κόμματος της Μελόνι, Marcello Gemmato δήλωσε σε του στη La Rebbuplica ότι η υποχρέωση των στον τομέα της υγείας δεν πρέπει να ανανεωθεί όταν τελειώσει τον Δεκέμβριο και ότι τα εμβόλια πρέπει να γίνονται μόνο για την προστασία των ηλικιωμένων. Χαρακτηριστικά πρόσθεσε και τα εξής:

«Το Green Pass δεν ήταν ένα μέτρο υγείας… και δεν βασίστηκε σε επιστημονικές αρχές. Καθώς τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν ακόμα να μεταδώσουν τη λοίμωξη, το πράσινο πάσο, το οποίο πιστοποιούσε ότι ο κάτοχός του είχε εμβολιαστεί ή είχε αναρρώσει από τον κορωνοϊό, δημιουργούσε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας».

Ο ιολόγος και νεοεκλεγείς Δημοκρατικός βουλευτής Andrea Crisanti πάντως, αντίκρουσε τα λεγόμενα του Gemmato και μιλώντας στο Politico έκανε λόγο για «λόγια χωρίς επιστημονική βάση» και ότι «τα εμβολιασμένα άτομα είναι λιγότερο πιθανό να μεταδώσουν τον ιο».

Διαβάστε επίσης:

apollon pili 16.jpg6338d2545aaa7

kolossos.jpg6338d255b0f97

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Πηγή: Αλλάζει το σκηνικό στη Ιταλία, “όχι άλλο green pass και υποχρεωτικότητες”

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα