Άδωνις Γεωργιάδης: Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση

«Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», ανέφερε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης

Reader symbol

Newsroom

adonis georgiadis 0 1.jpg
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο «Mega Σαββατοκύριακο» για το «καλάθι του νοικοκυριού» και την πορεία του από την αγορά του Ρέντη και σχολίασε: «Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Και τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ότι «όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά».

Σχετικά με το θέμα του πληθωρισμού σχολίασε ο υπουργός: «Το μεγάλο πρόβλημα του πληθωρισμού δεν το λύνει ολόκληρος ο πλανήτης, σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα όμως είμαστε κάθε μέρα από πάνω». «Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», ανέφερε ο υπουργός.

- Advertisement -

Για τα κρέατα σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης «έχω μιλήσει πολλές φορές με την ομοσπονδία για να φτιάξουμε καλάθι στα κρεοπωλεία» και δεν πραγματοποιήθηκε και κάλεσε τους κρεοπώλες να το ξανασκεφτούν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.«Οι τράπεζες είναι ανεξάρτητες και δεν μπορεί η κυβέρνηση να τους επιβάλλει δια νόμου εμπορική πολιτική. Για πρώτη φορά οι τράπεζες πληρώνουν από την τσέπη του, χάριν στην προσπάθεια του Χρήστου Σταϊκούρας», πρόσθεσε ο υπουργός.Καταλήγοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι χθες επιβλήθηκαν δεκάδες πρόστιμα και σε βενζινάδικα και σε σούπερ μάρκετ.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

όλα τα θέματα

Πηγή: Άδωνις Γεωργιάδης: Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα