Άγριες Μέλισσες 119-120: Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό!

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη με τον Δούκα ενώ ο ανοίγει τα χαρτιά του…

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Η Ουρανία κι ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα. Ο Λάμπρος θα δεχτεί μια απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία, ενώ ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. για να χωρίσει ο Μπάμπης με τη Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Επεισόδιο 119. Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα.

Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Επεισόδιο 120. Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος. Ο Ξανθός ακυρώνει τη με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε αλλά τα δυο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα μαζί του.

Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη με τον Δούκα ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

The post appeared first on .Πηγή: Άγριες Μέλισσες 119-120: Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό!

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ