Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Το θέμα της διεκδίκησης περιουσιών κατοίκων της Σαρωνίδας και της Λαυρεωτικής από το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει λυθεί

Πρόσφατα Άρθρα

Κοινό Δελτίο Τύπου των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Ανατολικής Αττικής.
Το θέμα της άδικης διεκδίκησης περιουσιών κατοίκων της Σαρωνίδας και της Λαυρεωτικής από το Ελληνικό Δημόσιο όχι μόνο δεν έχει λυθεί – όπως διαβεβαίωνε την τοπική κοινωνία η κυβέρνηση – αλλά ήδη κάτοικοι των περιοχών έχουν λάβει τα πρώτα ειδοποιητήρια για τις σχετικές δίκες.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων, συμμετέχοντας στις σχετικές διαδικασίες, ασκώντας συνεχείς οχλήσεις προς την κυβέρνηση και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των δημάρχων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού, Δημήτρη Λουκά και Πέτρου Φιλίππου αντίστοιχα, για συστράτευση στον αγώνα για τη δικαίωση των πολιτών.
Δυστυχώς, παρά τις πιέσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των δημάρχων και κυρίως των κατοίκων που ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο, το ζήτημα παραμένει ανοικτό και χωρίς λύση.
Ελπίζουμε ότι η κατάθεση τροπολογίας από βουλευτή της ΝΔ για επίλυση του θέματος δεν είναι μία ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού ή δημιουργίας άλλοθι για την κυβέρνηση της ΝΔ.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι έστω και τώρα οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης θα μεριμνήσουν άμεσα ώστε να μπει τέλος στην αγωνία και την ταλαιπωρία των κατοίκων της Λαυρεωτικής και της Σαρωνίδας από την αναχρονιστική και άδικη απαίτηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Ανατολικής Αττικής:
Χρήστος Σπίρτζης
Νάσος Αθανασίου
Πάνος Σκουρολιάκος

Διαβάστε σχετικά:

Κατάθεση τροπολογίας για τις διεκδικήσεις ιδιοκτησιών στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής από το Ελληνικό…

Aπέδωσαν οι προσπάθειες των Δήμων Σαρωνικού και Λαυρεωτικής σχετικά με τη  διεκδίκηση των περιουσιών κατοίκων της Σαρωνίδας από το Ελληνικό Δημόσιο: ο βουλευτής Ανατολικής…

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα