Παρεμβάσεις σε 24 παιδικές χαρές του Δήμου Σαρωνικού

Πρόσφατα Άρθρα

18217067 1922727064662646 169035139 nΠρογραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Αναβάθμιση και άρση επικινδυνότητας παιδικών χαρών Δήμου Σαρωνικού» υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, και ο Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 344.088,70 ευρώ με που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας, στόχος του έργου είναι η συνολική αναβάθμιση και πιστοποίηση 24 παιδικών χαρών του Δήμου με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία και λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ που αφορούν σε ασφαλή σχεδιασμό και κατασκευή παιδικών χαρών.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις σε παιδικές χαρές των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Σαρωνικού (Καλυβίων, Κουβαρά, Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδας και Αναβύσσου). Το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, κατασκευή υπόβασης καθώς και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας από ελαστικό τάπητα ο οποίος θα καλύπτει τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 1177 σχετικά µε τις προδιαγραφές για δάπεδα παιχνιδότοπων µε απορροφητικότητα κρούσεων.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Σαρωνικού.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ