Η Airbnb καλεί τους ιδιοκτήτες να διαθέσουν δωρεάν χώρο για τους πληγέντες

Το πρόγραμμα Open Homes ανακοίνωσε η γνωστή βραχυχρόνιων μισθώσεων κατοικιών, για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Η αφορά περιοχές από το ως τα όρια της Λεωφ. Μεσογείων, το Καπανδρίτι και τον Κάλαμο, τα όρια της Μάνδρας, τα Νότια Προάστια και τα όρια της Κερατέας, καθώς και την περιοχή περιμετρικά της Κορίνθου ως και τον Ισθμό.

«Είμαστε ιδιαιτέρα θλιμμένοι από τα γεγονότα που έλαβαν τόπο τις τελευταίες ώρες στην και η σκέψη μας μαζί με την συμπαράσταση μας βρίσκεται με τους πληγέντες της τρομερής αυτής καταστροφής», ανακοίνωσε η Airbnb.

Μέσω του προγράμματος, η εταιρεία καλεί τους ιδιοκτήτες που έχουν κατοικίες στις κοντινές περιοχές να διαθέσουν το χώρο τους για τη στήριξη των συνανθρώπων τους, χωρίς καμία χρέωση για το διάστημα 24/7/2018 έως 6/8/2018.

«Ευελπιστούμε ότι η Ελληνική κοινωνία του θα ενοποιηθεί ως προς την στήριξη των συνανθρώπων τους και για τα άτομα και τις οικογένειες που χρειάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πληροφορίες προς τους ιδιοκτήτες: Για την ανάρτηση της διαθεσιμότητας της κατοικίας σας ή του χώρου σας μέσω του προγράμματος Open Home μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.airbnb.co.uk/welcome/evacuees/east-attica-wildfires-2018-07.

www.airbnb.co.uk

Επιπροσθέτως, ξεχωριστά από τους ανθρώπους της κοινότητας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες αυτές τις κρίσιμες ώρες μιας πραγματικά τραγικής κατάστασης», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.