Τράπεζα Αίματος Κερατέας: Έκτακτη αιμοδοσία  – τεράστιες οι ανάγκες λόγω κορωνοιού. 

Αγαπητοί αιμοδότες,

 Έπειτα από ενάμιση μήνα καραντίνα, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, του δικαιολογημένου φόβου για τις επιπτώσεις στον γενικό πληθυσμό, αλλά  και των δεκάδων  θυμάτων, τα αποθέματα αίματος έχουν εξαντληθεί.

 

Καλούμαστε λοιπόν εκ νέου, να πραγματοποιήσουμε μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία, σε διάστημα λιγότερο των σαράντα ημερών, στις 03 Μαϊου 2020, όχι όμως στο ΚΑΠΗ Κερατέας όπως γίνεται πάντα, αλλά στο Κέντρο Υγείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ

 

Η πρωτοβουλία της Τράπεζας Αίματος Κερατέας να συμβάλει στην αξιοποίηση του Κέντρου Υγείας της πόλης μας, σε πρώτη φάση, με την  συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών, βρήκε θετική ανταπόκριση, από τους φορείς διαχείρισης του Κέντρου Υγείας καθώς φυσικά και από τον ευεργέτη της πόλης μας, εφοπλιστή Κωνσταντίνο Πρίφτη. 

 

Δεδομένης της συγκυρίας αυτής θεωρήσαμε ότι πρέπει η έκτακτη αυτή αιμοδοσία, της Κυριακής 3 Μαίου 2020, να γίνει στο  ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ της πόλης μας. 

Η τελευταία αιμοδοσία, ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, τόσο για εμάς όσο και για όλους όσοι προσήλθαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους, το ύψιστο δώρο της ζωής, αψηφώντας τον φόβο και την ανασφάλεια, που οι συνθήκες που βιώνουμε μας δημιουργούν.

 

Περνώντας ΟΛΟΙ  μας με άριστα αυτή την δοκιμασία, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και  στην προσεχή  αιμοδοσία θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κάτω από τις οδηγίες και την αυστηρή επίβλεψη της ιατρικής ομάδας του  Νοσοκομείου «Γεννηματάς», η οποία σε συνεργασία με το Δ.Σ της Τράπεζας Αίματος Κερατέας, θα διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας με  απόλυτη ασφάλεια για τους εθελοντές αιμοδότες. 

  Λαύριο - Ιωνικός 81-91

 

Σε όλους θα διατίθενται γάντια και μάσκες καθώς και αντισηπτικό. 

 

Επίσης δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ως αναφορά την μετακίνηση, αρκεί να έχετε την κάρτα αιμοδότη, ταυτότητα και μια χειρόγραφη δήλωση μετακίνησης ότι πάτε για την συγκεκριμένη αιμοδοσία. Αλλά και γι’ αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά και δεν έχουν κάρτα αιμοδότη, αρκεί η χειρόγραφη δήλωση ότι προσέρχονται  για την αιμοδοσία, μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.  

 

Ζητάμε για άλλη μια φορά τη συμμετοχή σας  για να στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα. 

 

Η Δύναμη μας είστε ΕΣΕΙΣ και η ανιδιοτελής  αγάπη σας προς τον συνάνθρωπο. 

 

Σας περιμένουμε την Κυριακή 3 Μαϊου 2020, στο ΚΥΑΑ Κ.Πρίφτης από τις 9:30 το πρωί.

 

Για αποφυγή συνωστισμού παράκληση, κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο 694.585.9504. 

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς 

Με εκτίμηση 

Tο Δ.Σ του Συλλόγου

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓