Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΙΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 18.00 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Κοινή Ησυχία» με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου στο θέατρο «Διάνα».  Τη σκηνοθεσία υπογράφει η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Επί σκηνής: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Οδυσσέας Ιωάννου, Σοφία Πανάγου, Μιχάλης Τιτόπουλος.  

Μουσικοί:  Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο-ενορχηστρώσεις, Μαίρη Μπρόζη: Βιολί-μαντολίνο-τραγούδι, Βαγγέλης Πατεράκης: Μπάσο, Στέφανος Δημητρίου: Κρουστά, Γιάννης Αυγέρης: Κιθάρες- πνευστά.

  • Συμμετοχή:  19€ μέλη & νέοι / 21€ μη μέλη (περιλαμβάνεται εισιτήριο θεάτρου και πούλμαν).
  • Αναχώρηση πούλμαν ώρα  16:30 από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας.
  • Πληροφορίες-Κρατήσεις  στα τηλέφωνα: 6972351959, 6984912459.

 

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του εμβληματικού «9:05», που παρακολουθήσαμε επίσης με τη «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ», του έργου των 270 παραστάσεων, των 130.000 θεατών και της ενθουσιώδους υποδοχής από κοινό και κριτικούς, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου επιστρέφουν και συναντούν την Ελένη Ράντου, η οποία υπογράφει το πρώτο της σκηνοθετικό εγχείρημα στο θέατρο.  Με συνοδοιπόρους τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Μιχάλη Τιτόπουλο, το καινούργιο ταξίδι αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και προτείνει «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».

Στο «9:05» ακούσαμε πως η πραγματικότητα έχει το μισό δίκιο. Αυτή η παράσταση είναι για το άλλο μισό, το όνειρο.  «Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!»

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, προκαλώντας το ρίγος που τόσα χρόνια παραμένει αμείωτο ακούγοντάς τον.

                                                                                                                  

 

Σχόλια μέσω facebook
  Καθορίστηκαν τα 28 κέντρα υποδοχής μεταναστών. Ένα στο Λαύριο στις παιδικές κατασκηνώσεις