10.3 C
Keratea
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, 10.00 (μετά το πέρας της Θ.Λειτουργίας)-18.00 Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

Πρόσφατα Άρθρα

Κρατήστε την ημερομηνία!

7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, 10.00 (μετά το πέρας της Θ.Λειτουργίας)-18.00

Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

 


Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη που διοργανώνουμε για τη διάδοση της Ανακουφιστικής Φροντίδας και την ενίσχυση του έργου της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!


Στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, αν όλοι οι με απειλητική για τη ζωή τους νόσο μπορούσαν να ζήσουν το περισσότερο από την κάθε μέρα που έχουν μαζί με τους ανθρώπους που αγαπούν. 
Μοιραστείτε το όραμά μας, βοηθήστε στη διάδοση της Ανακουφιστικής Φροντίδας και ενισχύστε το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» με την παρουσία σας στο bazaar!

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

* Χριστουγεννιάτικες ιδέες και ευκαιρίες για  και αγορές
* Κατασκευές από τα χέρια εθελοντών και ασθενών μας
* Χειροποίητα γλυκά, αλμυρά και ποτά 
* Γυναικεία και αντρικά αξεσουάρ, καλλυντικά, ρούχα, κοσμήματα
* Παιδικά ρούχα και παιχνίδια 
* Βιβλία
* Είδη σπιτιού 
* Λαχειοφόρο αγορά με πλούσια
* Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά 

* Μουσικές και χορευτικές

Και πολλά άλλα! 


Τα από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών εξασφάλισαν τη λειτουργία για περισσότερο από ένα μήνα του πρώτου Hospice στην Ελλάδα.

Περισσότερα για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» μπορείτε να βρείτε στο www.galilee.gr

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΙΛΑΙΑ

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα και τις οικογένειες τους, εξασφαλίζοντάς τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

Στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, αν όλοι οι με απειλητική για τη ζωή τους νόσο μπορούσαν να ζήσουν το περισσότερο από την κάθε μέρα που έχουν μαζί με τους ανθρώπους που αγαπούν.

Για να πετύχουμε το στόχο μας προσφέρουμε Ανακουφιστική Φροντίδα δωρεάν σε με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα:

  • Στο Σπίτι των ασθενών, από το 2010 
  • Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης, από το 2011 
  • Στον Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας, το πρώτο Hospice στην που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2018.

Η Ανακουφιστική Φροντίδα δεν αντικαθιστά τη θεραπεία που ακολουθεί ο ασθενής, αλλά παρέχεται συμπληρωματικά με αυτή. Εφαρμόζεται έγκαιρα, από την αρχή της νόσου, σε συνδυασμό με θεραπείες όπως η χημειοθεραπεία, η ανοσοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία και συμπεριλαμβάνει τη διερεύνηση και διαχείριση ενοχλητικών συμπτωμάτων και επιπλοκών. Στοχεύει μέσα από την ολιστική προσέγγιση να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των ασθενών και να δίνει αξία σε κάθε στιγμή της.

Η Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ιδρύθηκε το 2010 υπό την σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής υλοποιώντας το όραμα του Μητροπολίτη της κ. Νικολάου: «Σκοπός μας είναι να ανακουφίσουμε τον πόνο, να αγκαλιάσουμε τη δυσκολία, να μοιραστούμε το βάρος με τον ασθενή και την οικογένειά του και να συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό μέσο»

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στελεχώνεται από εξειδικευμένη Διεπιστημονική Ομάδα λειτουργών υγείας που περιλαμβάνει γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγο, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσικοθεραπευτή, ιερέα και υποστηρίζεται από Διοικητική Ομάδα και εκπαιδευμένους Εθελοντές.

Μέχρι σήμερα η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» έχει φροντίσει περισσότερους από 1100 ασθενείς στηριζόμενη αποκλειστικά σε δωρεές και χορηγίες.

Περισσότερα για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» μπορείτε να βρείτε στο www.galilee.gr.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ