Το Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί, από την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που ετοίμασε με μεράκι και αγάπη!

Χειροποίητα σαπούνια και κηροπήγια, φιλοτεχνημένα από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.,  καθώς και κοσμήματα, μικροαντικείμενα και άλλες μοναδικές προτάσεις για δώρα, θα χαρίσουν πολύτιμη Αγάπη στους οικείους σας και την Αλληλεγγύη, στους Συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου!

Τα χειροποίητα είδη, επιμελήθηκαν οι κυρίες Γάκη Βάσω, Δρίτσα Γιώτα, Πίνη Αγγελίνα, Καραγέωργα Σοφία, Καραδημητρίου Καίτη, Καρέλα Μάρθα, Μπογιατζή Μαρία, Μπούτου Ελένη και Σιμοπούλου Ευαγγελία, με την καθοδήγηση της κυρίας Αλλαγιάννη Αιμιλίας και πάντα υπό την επίβλεψη των Κοινωνικών Λειτουργών: κας Αργυρώς Βλάχου και κας Αθανασίας Μακρή. Το λάδι που χρησιμοποιήθηκε ως πρώτη ύλη για τις δημιουργίες, είναι προσφορά από τις κυρίες Χασιώτη Σοφία και Μπογιατζή Μαρία.

 

Σας περιμένουμε όλους, στο Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου: Παπαβασιλείου & Γκλιάτη 1

 

Ώρες: 9:00 π.μ. – 1:30 μ.μ. και 4:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.,

Τηλ.: 22990  – 22579

Τιμές από 1€ !

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

  Ποιοι δρόμοι πεζοδρομούνται στο Λαύριο (Απόφαση & Χάρτης)