Φιλαρμονική Λαυρίου και Λύκειον Ελληνίδων Κερατέας σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο του “Europe for Citizens 2014 – 2020”.

Από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 η Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου και το Λύκειον Ελληνίδων Κερατέας θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο Αλέξινατς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Europe for Citizens 2014 – 2020”.

Η Φιλαρμονική Λαυρίου θα προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικά και ευρωπαϊκά μουσικά κομμάτια καθώς και σέρβικες μελωδίες, ενώ το Λύκειο Ελληνίδων Κερατέας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς. Στη συναυλία και τη μουσικοχορευτική εκδήλωση θα συμμετέχουν η τοπική χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα του Αλέξινατς. 

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου “Ο Πολιτισμός ως γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια Ενωμένη Ευρώπη” που έχει ως στόχο την πολιτιστική συνεργασία μεταξύ αδελφοποιημένων πόλεων μέσα από την ανάδειξη υφιστάμενων πρακτικών αλλά και νέες μορφές συνεργασίες.

Γραφείο τύπου & επικοινωνίας

Δήμος Λαυρεωτικής

  Αίτημα της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική / ΑΝΤΑΡΣΙΑ για συζήτηση στη συνεδρίαση της 3ης Ιούνη για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πάνειο όρος