Ο φορέας εθελοντισμού ΄΄Δίανθος΄΄ οργανώνει περιηγητική εκδρομή την 22 Απριλίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας που παρουσιάζει εξαιρετικό φυσιολατρικό, αρχαιολογικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον!

 Θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον θησαυρό του Μινύα, το Αρχαίο Θέατρο του Ορχομενού και τον Ναό της Παναγίας Σκριπούς, έργο του 9ου μ. . αιώνα, τις Πηγές των Χαρίτων με το πιτάμι και την εκτροφή πέστροφας και τον Ναό του Οσίου Μάρτυρα Νικολάου του Νέου, έργο του 11ου μ.. αιώνα –μικρογραφία του Ναού του Οσίου Λουκά Θηβών . Η τιμή συμμετοχής είναι 13 ευρώ και περιλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης με πούλμαν. Για την είσοδο στο Αρχαιολογικό Πάρκο απαιτείται επιπλέον εισιτήριο που κυμαίνεται ανά περίπτωση από 0 έως 2 ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τι ισχύει για την είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας: http://www.alfavita.gr/arthron/eisodos-se-moyseia-ti-ishyei-gia-ekpaideytikoys-mathites-foitites

Υπενθυμίζουμε ότι  το κάλεσμα για στην εκδρομή αυτή αφορά όλους και όχι μόνο τα μέλη και φίλους του Δίανθου. Μπορείτε να δηλώσετε έγκαιρα  τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα: 6973717516,Νικόλαος Βαφειάδης -6937310567, Δημήτριος Δράκος.

 

Εισοδος σε Μουσεία: Τι ισχύει για εκπαιδευτικούς, μαθητές …

www.alfavita.gr

Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία είναι ελεύθερη, χωρίς την …

 

Υπενθυμίζουμε ότι  το κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδρομή αυτή αφορά όλους και όχι μόνο τα μέλη και φίλους του Δίανθου.

Μπορείτε να δηλώσετε έγκαιρα  τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα: 6973717516,Νικόλαος Βαφειάδης -6937310567, Δημήτριος Δράκος.